Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

L’acció va ser tot un éxit, amb més de 3.000 llaunes, ampolles i brics que no van acabar abandonats pels carrers de Palma.

Aquest any volem repetir l’acció per celebrar el primer aniversari de ‘Per Una Mar Sense Plàstic’ i recordar la necessitat que Balears aprovi el més aviat possible la seva Llei de Residus i incorpori els instruments necessaris per acabar amb els residus d’un sol ús més abandonats.

Un d’aquests instruments és el Sistema de Dipòsit d’envasos de begudes práctica que emularem durant la revetlla de Sant Sebastià i que ens ha de permetre recuperar les llaunes i les ampolles a la tenda, cosa que ja fan a 40 regions de tot el món.

Amb un Sistema de Dipòsit, evitarem que cada día 1 milió d’envasos de begudes es perdin i acabin contaminant les Illes Balears

Què: Demostració del sistema de devolució d’envasos de begudes

Quan: Dissabte 19 de gener a partir de les 18h.

On: Plaça Major (Palma). Zona escales Rambla

Contacte: Anna Peña | cAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. |