Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

bossa_humana

Enguany la celebració del Dia Internacional Lliure de Bosses tracta de l'absurditat de la bossa de plàstic d'un sol ús. Per aquest motiu volem donar un toc alegre i divertit a l'actuació que farem a Barcelona el primer diumenge de rebaixes. Ho fem en un punt clau de consum, el Centre Comercial Diagonal Mar:

Farem una desfilada de moda amb col.laboració amb DRAP-ART, tallers de confecció de bosses de roba i volem que hi participeu. Podeu ser vosaltres els models per a portar les bosses i els cabassos tunnejats per a l’ocasió! 

Busquem voluntaris per:

Dinamitzar la passarel·la

On? Centre Comercial Diagonal Mar, a Barcelona

Quan? El 03/07/2011 -11-13h

Preu: Gratuït

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (motiu: voluntari per al 3 de juliol)

Tunnejar bosses, cabassos, carretons, fer complements de roba per al 3 de Juliol

On? Fàbrica del Sol. Passeig Salvat Papasseit, 1 - Barcelona

Quan?  El 28/06/2011 - 18-20h

Preu: Gratuït

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (motiu: vindré a fer el taller)